Om mig!
- Allt om mig vet bara jag men här är ett litet smakprov:

Till att börja med heter jag Ola Sandberg, är 22 år och bor för tillfället i Göteborg (du vet den där staden strax söder om Kungälv). Just nu håller jag på att utbilda mig till busschaufför i Skärhamn på Tjörn.

Intressen:
Liksom de flesta andra människor intresserar jag mig för vissa saker samtidigt som det också finns en hel del saker som inte intresserar mig det minsta. En av de senare sakerna är tysk grammatik. Tyvärr är det väldigt dumt att läsa tyska samtidigt som man inte intresserar sig för grammatiken. 
Vid något tillfälle satt jag och funderade över det där med hur man skall få ointressanta saker att bli intressanta. Jag kom fram till följande: Ett bra sätt att bli intresserad av något är att lära sig mer om detta speciella något. (Tyskan gick åt helvete!).

  Klickar man runt lite på min hemsida inser man snabbt att tåg är ett av mina intressen, varför vet  jag inte. Jag vet bara att jag alltid gillat tåg. Likaså spårvagnar. Även detta är något jag har funderat på, varför gillar jag tåg? Kanske var det så att jag upplevde tåg som ett extremt, positivt, kul, miljövänligt och i största allmänhet trevligt transportmedel första gången jag kom i kontakt med ett!? När var då det? - Hmm det måste ha varit sommaren 86, dvs. när jag var 1 år gammal! (Mina föräldrar åkte till Malmö och jag ansågs redan då vara mogen att få följa med).

  Ett annat intresse jag har är film! Och då menar jag givetvis bra film! Vad jag tycker är bra film kan du få reda på om du klickar här! (Klickar du här kan du också få reda på vad du tycker är bra film!). Jag har frivilligt jobbat åt cinemateket i Göteborg (hoppsan!) så länge de hade regelbundna visningar på biografen Draken på järntorget. (Draken är huvudbiograf för Göteborgs filmfestival). När visningarna flyttades till Capitol behövdes inte vi frivilliga längre.
Hoppas att jag kan återkomma till biografarbetet vid något annat tillfälle för det är superkul!

Ola

(Bilderna till höger är tagna på och runt Grebbestads Folkhögskola där jag gick på marinlinjen 2006-2007).

  

  

  

  

    

   

   

    

 

Sidan skapad 2007-01-30 och tillslut uppdaterad 2008-03-23!